Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

 

Oμιλία της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 23ης Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
    
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου
 

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014



Το πλήρες κείμενο της ομιλίας της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 23ης Σεπτεμβρίου 2014.

Κυρίες και κύριοι,
Τα τελευταία 24ωρα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς εκστρατείας ψεύδους και παραπληροφόρησης από την πλευρά της κυβέρνησης. 
Ο στόχος είναι σαφής: να εμφανιστούμε όλοι όσοι υποστηρίζουμε και εργαζόμαστε ώστε να αποκτήσουμε έναν ισχυρό, σύγχρονο και αξιοκρατικό δημόσιο τομέα, ως φαύλοι, που καλύπτουμε παρανομίες και πλαστά πτυχία!
Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Και είναι πλέον καιρός να ακουστεί. Μακριά από τα διαπλεκόμενα «παπαγαλάκια» που διαστρεβλώνουν συνειδητά την πραγματικότητα. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η κυβέρνηση της μαζικής ανεργίας και των μαζικών λουκέτων, εσκεμμένα επιχειρεί να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Επιδιώκοντας με ένα σμπάρο δύο τριγώνια: μικροκομματικά οφέλη και απαξίωση του δημοσίου. Και το πράττει αυτό, διακυβεύοντας τη νομιμότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Το πρώτο έχει να κάνει με ...Περισσότερα