Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΗΡΙΖΑ Σπάτων - Αρτέμιδας: Δελτίο Τύπου 10 Μαρτίου 2014



  
Δελτίο Τύπου
10 Μαρτίου 2014

Η πρώτη Συνέλευση της νέας Δημοτικής Παράταξης η οποία ξεκίνησε την πορεία της από τους πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν, ανακοινώνει σήμερα με ενθουσιασμό και ελπίδα, την υποψηφιότητα της νέας δικηγόρου Λίας Ντελάκη για το Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας.
Η πρωτοβουλία μας ήδη ξεπέρασε τα σύνορα της ριζοσπαστικής αριστεράς και επεκτείνεται, για να γίνει στην κορύφωση της εκλογικής μάχης η εναλλακτική, πειστική και νικηφόρα πρόταση όλων των δημιουργικών και δημοκρατικών δυνάμεων της περιοχής μας.
Τα εκρηκτικά προβλήματα των πόλεων μας, τα οποία οξύνθηκαν περαιτέρω από τις μνημονιακές πολιτικές και τον «Καλλικράτη», είναι εδώ! Οι φανερά ή συγκεκαλυμμένα μνημονιακοί συνδυασμοί, το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι: πρόσθετη φορολογία, ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών, απολύσεις και περιορισμό των δομών κοινωνικής πολιτικής, ενώ  ο χρυσαυγίτικος συνδυασμός της «Ελληνικής Αυγής»: διχασμό, τραμπουκισμούς και εγκληματική δράση.
Ένας άλλος δρόμος για το Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας και μια διαφορετική ριζοσπαστική πολιτική στην Περιφέρεια Αττικής και τη χώρα μας, αποτελούν τη διέξοδο και την προϋπόθεση για λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής.
Με τις νέες και τους νέους της περιοχής μας και τους δημοκρατικούς πολίτες που συνειδητοποιούν τα αδιέξοδα των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, συγκροτούμε το δημοτικό συνδυασμό της νίκης και συνδιαμορφώνουμε  το πρόγραμμα της ελπίδας, της ανάπτυξης και των υποδομών σύγχρονης πόλης για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.
Για το  καλύτερο αύριο της Αρτέμιδας και των Σπάτων, με πρόσημο ανατροπής και ανάπτυξης, συγκροτούμε το συνδυασμό της νίκης με υποψήφια Δήμαρχο τη Λία Ντελάκη!