Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ρένα Δούρου:
"Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή
με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη"

Χαιρετισμό για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυνε προς τους μαθητές, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.


Ξεκινά σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας των δραστικών περικοπών των δαπανών για την παιδεία, επιστρέφετε στα θρανία.
Η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής θα σταθεί με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό σας για μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Γιατί η παροχή σύγχρονης και ολοκληρωμένης παιδείας χωρίς διακρίσεις και προσκόμματα, είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε Πολιτείας προς τους πολίτες της για την πρόοδο και την προκοπή της κοινωνίας. Μια αρχή που υπογράμμιζε ο Ρήγας Φεραίος: «Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη»" υπογράμμισε η Ρένα Δούρου.