Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Δημοτική Ριζοσπαστική Ανανέωση Σπάτων – Αρτέμιδας» και «Μέτωπο Ψηλά»
 



 Συναντήθηκαν την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στη Ραφήνα, τα συντονιστικά των δημοτικών παρατάξεων «Μέτωπο Ψηλά» Ραφήνας - Πικερμίου με επικεφαλής την Αμαλία Τόκα και της αντίστοιχης «Δημοτική Ριζοσπαστική Ανανέωση Σπάτων – Αρτέμιδας» με επικεφαλής την Λία Ντελάκη.
Συζητήθηκαν τα γενικότερα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής, όπως το αποχετευτικό, η προστασία των παραλιών, η δημόσια συγκοινωνία, η εκπαίδευση, οι πολιτιστικές ανάγκες των πολιτών της ευρύτερης περιοχής… καθώς και οι εμπειρίες και οι στόχοι της κάθε παράταξης μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Αποφασίστηκε να συνεχισθούν οι συναντήσεις και να αναζητηθούν συγκεκριμένες κοινές δράσεις και επεξεργασίες, των δυο δημοτικών παρατάξεων και της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής».