Στην κίνηση μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων, που ήταν και είναι παρόντες στις κοινές υποθέσεις και κινήματά της. Η βαθιά μας πίστη στη δύναμη των κινημάτων της αυτοδιοίκησης, της παιδείας, των συνεταιρισμών και των συνδικάτων, της οικολογίας, των γυναικών και των νέων, είναι για εμάς δύναμη. Είμαστε κομμάτι τους και τα υπηρετούμε σταθερά, για να αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν, στα δημόσια πράγματα των δυο πόλεων, οι μεγάλες επιλογές της συλλογικής συμμετοχής, της συναπόφασης, της αυτο-οργάνωσης, της αυτοδιαχείρισης και της άμεσης δημοκρατίας.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014


 
Το Συντονιστικό της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης

 
Συνεδρίασε την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου το συντονιστικό της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης Σπάτων Αρτέμιδας, στο οποίο συμμετέχουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού και άλλα στελέχη της παράταξης.
Στη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και άλλα μέλη της παράταξης, έγινε ενημέρωση από την επικεφαλής Λία Ντελάκη και συζητήθηκαν οι επικείμενες δημαιρεσίες, ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων των μελών του Συντονιστικού και οι πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου το άμεσο διάστημα.